Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Косівській лікарні провели інструктаж щодо порядку дій на випадок виникнення пожежі

Дата: 04.01.2022 17:29
Кількість переглядів: 411

Фото без описуСьогодні працівники Косівського районного відділу ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області та 14 Державної пожежно-рятувальної частини провели інструктаж з медичним персоналом КНП «Косівська центральна районна лікарня» щодо правил пожежної безпеки та дій у разі виникнення пожежі.

Фото без описуПід час інструктажу провідний інспектор Косівського РВ ГУ ДСНС в області Микола Скрипчук роз’яснив правила користування первинними засобами пожежогасіння та розповів про заходи попередження виникнення пожежі. Особливу увагу акцентував на питанні організації евакуації, зокрема щодо поведінки у разі евакуації при пожежі та недопущення паніки.

Фото без описуНачальник 14 ДПРЧ Ярослав Мельник та заступник начальника 14 ДПРЧ Іван Глібчук детально розібрали порядок дій на випадок виникнення пожежі. Після теоретичної частини на відкритій території лікарні провели практичне заняття з працівниками медичного закладу щодо користування вогнегасником у випадку виникнення пожежі.

Фото без описуПрисутнім наголосили на суворому дотриманні правил пожежної безпеки на робочому місці.

Як повідомляє начальник Косівського районного відділу ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області Василь Ковалюк, такі інструктажі планують провести у Кутській та Яблунівській лікарнях, на підприємствах та установах району, особливо з масовим та нічним перебуванням людей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора