Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Косові для безробітних презентували роботодавця

Дата: 20.12.2021 15:49
Кількість переглядів: 329

Фото без опису17 грудня 2021 року Косівською районною філією Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено презентацію роботодавця ФОП Галини Ємчури для безробітних. Спеціалізований магазин Опалення-Водопостачання - Каналізації «САНТЕХцентр» з широким вибором сантехніки забезпечує встановлення, сервісну, гарантійну і післягарантійну підтримку всього асортименту газових котлів і колонок, бойлерів, конвекторів, насосів. В центрі є можливість отримати професійні консультації майстрів і придбати аксесуари для ванної кімнати.

Фото без опису

Метою заходу було ознайомлення з історією та специфікою роботи продавця непродовольчих товарів, продавця-консультанта, експедитора, сантехніка, слюсаря, монтажника санітарно-технічного устаткування.

Під час екскурсії провідний фахівець з профорієнтації Тетяна Романчич ознайомила присутніх з ринком праці та наголосила, що саме ці професії є характерними і актуальними для нашого регіону, також наголосила, що оволодіти даними професіями можна в навчальних закладах області, в тому числі в Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Фото без опису

Присутні мали можливість безпосередньо ознайомитись із професіями в реальних умовах, поспілкуватися з професіоналами, отримати повну інформацію про ту чи іншу професію.

 Галина Ємчура ознайомила всіх з актуальними та перспективними вакансіями, з штатним розписом, умовами та розміром заробітної плати та із радістю запропонувала працевлаштуватись саме до них. Всі учасники заходу отримали загальні відомості про підприємство: структуру, продукцію, умови, режим праці, перспективи розвитку і масу хороших вражень.

Провідний фахівець з профорієнтації
відділу активної підтримки безробітних
Т.М. Романчич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора