Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На нараді у голови райдержадміністрації говорили про стан пожежної безпеки у районі

Дата: 21.12.2021 11:09
Кількість переглядів: 242

Фото без описуВід початку року у Косівському районі сталися 146 пожеж, загинули 6 осіб та травмувалася одна людина. Внаслідок пожеж знищено (пошкоджено) 88 будівель і споруд різного призначення та 11 транспортних засобів.

Про це йшлося на нараді у голови райдержадміністрації Наталії Кучми із керівниками установ району, головами територіальних громад.

Як свідчить статистика, найбільша кількість пожеж упродовж цього року виникла на території Косівської міської та Яблунівської селищної рад, 48 і 44 випадки відповідно.

«Ці невтішні дані свідчать про ставлення людей до пожежної безпеки. Цього року кількість летальних випадків у порівнянні з аналогічним періодом минулого року зросла вшестеро», - розповідає начальник Косівського районного відділу Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області Василь Ковалюк.

Фото без описуОсновними причинами виникнення пожеж у житловому секторі є необережне поводження з вогнем, порушення правил монтажу та експлуатації печей і побутових електроприладів, незадовільний стан електрогосподарства.

Як повідомляє Василь Ковалюк, упродовж цього року службою проведено 25 комплексних відпрацювань населених пунктів району щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті та екосистемах.

Пам’ятайте, що тільки дотримання правил пожежної та особистої безпеки збереже ваше життя та майно від вогню. Будьте якомога обачнішими, цінуйте своє життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора