Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Упродовж 2022-2023 років на Косівщині планують створити 6 підрозділів місцевої (добровільної) пожежної охорони

Дата: 21.12.2021 14:42
Кількість переглядів: 316

20 грудня 2021 року у Косівській райдержадміністрації відбулася нарада із головами територіальних громад та керівниками установ під головуванням керівниці району Наталії Кучми. На нараді розглянули ряд важливих питань життєдіяльності району.

Про роботу у напрямку створення упродовж 2022-2023 років підрозділів місцевої (добровільної) пожежної охорони розповів начальник Косівського районного відділу Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області Василь Ковалюк. Наразі на Косівщині функціонують шість підрозділів місцевої пожежної охорони: у селах Пістинь, Яворів, Кобаки, Рожнів, Космач та с-щі Кути, а також три підрозділи добровільної пожежної охорони у Кутах, Прокураві та Хімчині.

«Тішить те, що нам вдалося налагодити належний рівень взаємодії та співпраці з органами місцевого самоврядування, - підкреслив у ході виступу Василь Ковалюк. – Упродовж 2022-2023 років планується створення ще шести підрозділів місцевої (добровільної) пожежної охорони. Взаємодія професійних вогнеборців із добровольцями гарантуватиме пожежну безпеку на місцях».

Такі підрозділи місцевої (добровільної) пожежної охорони створять у с. Брустури Космацької сільської ради, с. Рибне Рожнівської сільської ради, с. Шепіт та с. Річка Косівської міської ради, с. Великий Рожин Кутської селищної ради та с. Середній Березів Яблунівської селищної ради.

На даний час кожний в майбутньому створений підрозділ забезпечено пожежним автомобілем підвищеної прохідності на шасі ЗІЛ (131) та ГАЗ-66.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора