Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наталія Кучма ознайомилася із роботою територіального підрозділу Управління ДМС в Івано-Франківській області

Дата: 28.12.2021 17:33
Кількість переглядів: 294

Сьогодні голова райдержадміністрації Наталія Кучма відвідала із робочим візитом Косівський відділ Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області.

У розмові із начальником відділу Петром Баранським сторони обговорили проблемні питання та шляхи покращення якості надання адміністративних послуг щодо набуття громадянства, оформлення паспорта громадянина України, документів для виїзду за кордон, документування іноземців тощо.

Петро Баранський детально зосередився на нещодавно прийнятому Законі України «Про реалізацію публічних електронних послуг з реєстрації та декларування місця реєстрації проживання в Україні», яким врегульовано відносини у сфері публічних і електронних публічних послуг з реєстрації та декларування місця проживання (перебування) фізичних осіб в Україні, порядок їх надання та обмін даними в електронних реєстрах, базах даних, порядок їх обробки у обсязі, необхідному для надання таких послуг.

Як повідомляє Петро Баранський, цей закон допоможе суттєво спростити процес декларування/реєстрації місця проживання та зняття з задекларованого/зареєстрованого місця проживання.

У відповідності до цього нормативно-правового акту у Косівському відділі Управління ДМС в Івано-Франківській області напрацювали плани співпраці із територіальними громадами району.

Наталія Кучма високо оцінила роботу районного відділу щодо доступності та якості надання населенню адміністративних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора