Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У зв’язку із трагедією у Косівській ЦРЛ у райдержадміністрації провели позачергове засідання районної комісії ТЕБ та НС

Дата: 29.12.2021 14:37
Кількість переглядів: 348

Сьогодні під головуванням Наталії Кучми відбулося позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«Вчора, 28 грудня 2021 року, у КНП «Косівська центральна районна лікарня» сталася трагедія. У реанімаційному відділенні лікарні виникла пожежа, що призвела до людських жертв. Також є потерпілі», - розпочала засідання комісії голова райдержадміністрації Наталія Кучма. – Маємо об’єднати свої зусилля для якнайшвидшої ліквідації наслідків пожежі».

За підсумками комісії ситуацію, що склалася у зв’язку з пожежею в КНП «Косівська центральна районна лікарня» Косівської міської ради, визнано надзвичайною ситуацією місцевого рівня.

Директору лікарні Дмитру Микитюку доручили вжити заходів негайного реагування для відновлення теплопостачання у медичному закладі,

провести інструктажі з персоналом лікарні щодо неухильного дотримання правил пожежної безпеки та охорони праці при виконанні службових обов’язків, а також спланувати заходи щодо вчасної доставки важкохворих пацієнтів в медичні заклади області.

У свою чергу Косівська райдержадміністрація у співпраці із керівництвом Косівської міської ради вживають вичерпних заходів щодо виділення коштів з резервного фонду обласного бюджету для ліквідації наслідків пожежі у Косівській ЦРЛ.

На даний час Косівський відділ поліції ГУНП в Івано-Франківській області проводить розслідування обставин, що призвели до пожежі та загибелі і травмування людей.

Слід додати, що комісія додатково виділила ДПРЧ-14 м. Косів 200 л. бензину А-92 з районного матеріального резерву для запобігання або ліквідації надзвичайних ситуацій (пожеж) в районі протягом зимового періоду 2021-2022 років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора