Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У райдержадміністрації обговорили шляхи ліквідації наслідків пожежі у Косівській лікарні

Дата: 29.12.2021 16:31
Кількість переглядів: 363

Сьогодні голова райдержадміністрації Наталія Кучма зустрілася із депутатом обласної ради Оксаною Мельниченко з приводу надзвичайної ситуації, що сталася у КНП «Косівська центральна районна лікарня».

Як депутат обласної ради Оксана Мельниченко входить до складу постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій.

На оперативній нараді, що відбулася за участі директора медичного закладу Дмитра Микитюка, представників ряду відділів райдержадміністрації, обговорили питання можливого часткового фінансування за рахунок коштів обласного бюджету першочергових заходів із ліквідації наслідків пожежі у районній лікарні.

Сторони домовилися об’єднати зусилля для якнайшвидшого відновлення роботи реанімаційного відділення медичного закладу.

Оксана Мельниченко запевнила у готовності надавати всебічне сприяння у виділенні коштів з обласного бюджету на ліквідацію наслідків цієї надзвичайної ситуації місцевого рівня.

У свою чергу Косівська районна державна адміністрація працює над питанням виділення коштів з резервного фонду обласного бюджету на зазначені цілі.

Нагадаємо, що 28 грудня 2021 року у реанімаційному відділенні КНП «Косівська центральна районна лікарня» сталася пожежа, яка призвела до людських жертв. Є потерпілі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора