Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новорічне привітання голови Косівської райдержадміністрації Наталії Кучми

Дата: 31.12.2021 12:31
Кількість переглядів: 283

Шановні жителі Косівського району!

Щиросердечно вітаю вас із прийдешнім Новим 2022 роком. Нехай у році, що минає, залишаться всі наші біди і негаразди, а рік новий принесе нам мир і процвітання, щастя і здоров’я, добробут і достаток, любов і взаємоповагу, доброту і людяність, тверду віру у краще майбутнє і перемогу.

Кожен з нас прагне миру і спокою, свободи і незалежності, добробуту та єдності. І за те, що сьогоднішнє свято стало можливим, уклонімося насамперед славним українським воїнам. Тим, хто зараз не за святковим столом, а в холодному зимовому окопі. Хто не з келихом у руці, а з автоматом напоготові. Щиро вдячні українським військовим за мирну святкову ніч!

Дорогі краяни! У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе, для своєї родини та рідної землі. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас.

Тож бажаю, що наша Україна стала багатою і процвітаючою державою, де порядок і закон будуть стояти на сторожі добробуту Українського народу. Нехай прийдешній рік стане щедрим на успіхи та принесе приємний смак перемоги як Україні, так і кожному з нас.

Нехай серця будуть зігріті любов’ю і теплом, а домівки повняться добром, радістю та Божим благословенням. Бажаю зустріти ці чудові свята у піднесеному настрої, зі світлими помислами та добрими намірами.

З Новим 2022 роком вас, дорогі краяни!

З повагою

Голова Косівської райдержадміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора