Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наталія Кучма здійснила візит до Яблунівської районної лікарні

Дата: 04.01.2022 12:34
Кількість переглядів: 329

Фото без описуДнями голова райдержадміністрації Наталія Кучма відвідала із робочим візитом КНП «Яблунівська районна лікарня». Очільниця району оглянула матеріально-технічну базу медичного закладу, перевірила стан всіх відділень лікарні та поспілкувалася із медичним персоналом.

У розмові із головним лікарем Яблунівської районної лікарні Ігорем Гнатищаком сторони обговорили питання можливості облаштування за потреби реанімаційного відділення на базі закладу у зв’язку із роботами, що ведуться для ліквідації наслідків пожежі, яка виникла 28 грудня минулого року у КНП «Косівська центральна районна лікарня».

Фото без описуНаталія Кучма порушила також питання захворюваності на COVID-19 та стану вакцинальної кампанії у Яблунівській територіальній громаді, рекомендувала керівництву селищної ради та медикам активізувати інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо необхідності імунізації від коронавірусної хвороби.

Слід додати, що, перебуваючи із робочим візитом у Яблунівській територіальній громаді, голова райдержадміністрації проконтролювала хід передачі необхідного медичного обладнання для потреб амбулаторії загальної практики сімейної медицини, що у Середньому Березові (присілок Царинка).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора