Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Косівській філії обласного центру зайнятості подякували за допомогу учасникам АТО

Дата: 04.01.2022 16:45
Кількість переглядів: 364

Фото без описуНещодавно до Косівської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості завітали волонтери, які допомагають воїнам на сході України. Ольга Гарасим’юк та Юрій Тимошенко приїхали з Подякою від тактичної групи ДУК «Сапсан», в якій висловили вдячність директору Віталію Кічеряку та працівникам районної філії за сприяння визвольній справі.

«Тільки зусиллями всіх найкращих представників українського суспільства ми зможемо звільнити окуповані землі нашої Батьківщини, а також здобути національну Українську Державу», - зазначила Ольга Гарасим’юк.

Фото без описуДиректор філії Віталій Кічеряк наголосив, що робота з учасниками АТО повинна бути на першому плані, бо це люди, які мужньо захищали і захищають кордони нашої держави.

«Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона для всіх одна - війна на Сході України. Хтось бере зброю у руки і йде захищати рідну землю, хтось допомагає фінансово, матеріально, а хтось морально, - наголосив Віталій Кічеряк. - В прагненні підтримати наших воїнів єднатися повинні всі».

Юрій ДУМЕНЧУК,
начальник відділу активної
підтримки безробітних


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора