Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Косівській лікарні обговорили порядок здійснення страхових виплат потерпілим внаслідок пожежі

Дата: 05.01.2022 16:34
Кількість переглядів: 371

Фото без описуСьогодні у КНП «Косівська центральна районна лікарня» відбулося засідання комісії зі спеціального розслідування групового нещасного випадку, що стався 28 грудня 2021 року у відділенні анестезіології з ліжками інтенсивної терапії медичного закладу. На засіданні головував завідувач сектору розслідування, аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму Управління Держпраці в Івано-Франківській області Сергій Кернякевич.

Члени комісії зустрілися із родичами та близькими медичних працівників лікарні, які загинули і потерпіли внаслідок пожежі.

Фото без описуСтраховий експерт з охорони праці Верховинського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Івано-Франківській області Богдан Глібчук розповів присутнім про їхнє право на отримання страхових виплат внаслідок нещасного випадку від Фонду соцстраху України. Родичі потерпілих отримали відповіді на запитання щодо порядку здійснення виплат зазначених коштів.

Цього ж дня для завідувачів відділень Косівської центральної районної лікарні провели інструктаж з питань охорони праці, а також з правил поведінки та дій при виникненні аварійних ситуацій тощо.

Фото без описуУ засіданнях взяли участь голова райдержадміністрації Наталія Кучма та начальник районного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної із виникненням пожежі у реанімаційному відділенні КНП «Косівська центральна районна лікарня» Володимир Зузяк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора