Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У центрі зайнятості провели семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України

Дата: 17.01.2022 09:16
Кількість переглядів: 251

Фото без опису13 січня 2022 року у приміщенні Косівської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України. Мета заходу – інформування щодо умов проходження служби за контрактом та створення штабу Територіальної оборони України в Косівському районі.

Розпочав захід директор Косівської філії Івано-Франківського ОЦЗ  Віталій Кічеряк, який наголосив присутнім на важливості професії військового в теперішній час.

Фото без описуПровідний фахівець з профорієнтації Тетяна Романчич ознайомила безробітних громадян з послугами, які надає служба зайнятості, про стан ринку праці, актуальними вакансіями та вимогами до кандидатів на військову службу за контрактом на посади старшинського, сержантського та рядового складу військової частини А4267 міста Коломиї та підрозділами А3892 м.Коломиї, А3029 м. Чернівці, А3715 м. Чернівці.

На заході був присутній заступник начальника Косівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки - начальник відділення рекрутингу та комплектування підполковник Юрій Голуб. Він докладно розповів про створення штабу Територіальної оборони України в Косівському районі, порядок відбору громадян на військову службу за контрактом і в резерв Збройних Сил України, до навчальних частин та інших військових формувань. Ознайомив присутніх з основними правами військовослужбовців, пов’язаними з проходженням служби, повідомив адресу і телефон, за якими вони можуть отримати консультації та наголосив, що на сьогоднішній день створена і постійно вдосконалюється гнучка система соціального захисту військовослужбовців військової служби за контрактом. Питання комплектування війська військовослужбовцями, які проходять військову службу за контрактом, стає одним з вирішальних чинників для успіху всієї військової реформи.

Провідний фахівець з профорієнтації
відділу активної підтримки безробітних
Т.М. Романчич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора