Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вберегтися від важкого перебігу хвороби допоможе вакцинація

Дата: 17.01.2022 13:06
Кількість переглядів: 562

Фото без описуНа цьому сьогодні під час онлайн-брифінгу для представників засобів масової інформації вкотре наголосила заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко.

Вона зазначила, що за минулу добу на Прикарпатті зафіксовано 492 нових випадки захворювання на CОVID-19, 83 людей госпіталізовано, одна людина померла.

«На сьогодні у медичних закладах області перебувають 1156 хворих на CОVID-19. 82 людей знаходяться у реанімаційних відділення, з них 23 – підключені до апаратів ШВЛ. Задля надання необхідної медичної допомоги хворим на коронавірус в області додатково розгорнули 614 ліжок, - повідомила Людмила Сірко. – Щоб уберегтися від важкого перебігу хвороби, захистити себе та своїх близьких, настійливо просимо усіх прикарпатців вакцинуватися та дотримуватися протиепідемічних заходів: носити маски, користуватися антисептиками, дотримуватися соціальної дистанції».

Зазначалося, що за кількістю виявлених нових випадків коронавірусу наша область посідає 12 місце серед інших регіонів України, за кількістю летальних – 13.

Додамо, що наразі 32 відсотків жителів області отримали першу дозу вакцини проти коронавірусу, 29 відсотків – повністю вакциновані.

Більше фото за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора