Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У райдержадміністрації провели засідання надзвичайної протиепізоотичної комісії

Дата: 18.01.2022 15:54
Кількість переглядів: 670

Сьогодні у Косівській районній державній адміністрації відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії щодо випадку сказу лисиці на території мисливського угіддя с. Пістинь Косівської міської ради. На засіданні головував начальник відділу з питань мобілізаційної, оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Володимир Зузяк.

Рішенням комісії оголошено неблагополучним урочище «Ділок» з прилеглими до нього угіддями та лісовими масивами поблизу Пістиня.

На засіданні затвердили комплексний план заходів по локалізації та ліквідації вогнища сказу. Так, у межах цього населеного пункту та у загрозливій зоні заборонено проведення промислового і ліцензійного відстрілу диких тварин, їх відловлювання та вивезення. У лісових масивах, прилеглих до Пістиня, проводитимуть обхід та обстеження угідь для виявлення хворих, підозрілих у захворюванні чи трупів тварин.

Проводитимуть також профілактичну вакцинацію усіх сприйнятливих тварин. Власникам тварин рекомендують неухильно дотримуватися правил утримання собак, котів і хижих тварин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора