Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З 24 січня в межах програми єПідтримка можна буде придбати ліки, — Денис Шмигаль

Дата: 20.01.2022 10:02
Кількість переглядів: 192

Фото без описуПовністю вакциновані українці віком від 60 років зможуть витратити 1 тис. грн в межах програми Президента єПідтримка на придбання лікарських засобів. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Кабінету Міністрів 19 січня.

«Також плануємо розширити програму єПідтримка на дітей віком від 12 до 17 років. Для цього ми оформили сьогодні відповідне протокольне доручення», — додав очільник Уряду.

Денис Шмигаль підкреслив, що  Міністерство охорони здоров’я вже спростило доступ підлітків до вакцинації проти COVID-19. Відтепер не потрібна обов’язкова наявність усіх щеплень.

Прем’єр-міністр також повідомив, що члени Уряду після засідання отримають бустерну дозу вакцини проти COVID-19 та закликав усіх українців щепитися так само.

«Для посилення захисту перед новим штамом в Україні передбачена можливість отримати третю дозу вакцини для всіх охочих, які пройшли базовий курс більше шести місяців тому. Я закликаю всіх скористатися цією можливістю», — підкреслив Денис Шмигаль.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора