Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук: Прикарпаття — високодуховний та культурно багатий край, а розвиток релігійного туризму — одне із наших пріоритетних завдань

Дата: 21.01.2022 14:39
Кількість переглядів: 536

Фото без описуВчора голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук зустрілася із єпископами, священниками та керівниками паломницьких місць області. Метою зустрічі стало обговорення питання облаштування під'їзних шляхів і територій паломницьких та відпустових місць Івано-Франківщини.

Також було обговорено розробку і виготовлення путівника з релігійного туризму, до якого мають увійти найбільш відвідувані та важливі місця, пов'язані з історією церкви та духовним паломництвом в області.

«Такий універсальний путівник повинен мати міжконфесійний характер, цікаве змістове наповнення та практичний формат як для вірян, паломників, так і для туристів, зацікавлених пізнати нашу історію, духовність та культуру, - підкреслила Світлана Онищук. - Прикарпаття — високодуховний та культурно багатий край, а розвиток релігійного туризму — одне із наших пріоритетних завдань».

Фото за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора