Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В РДА відбулася щотижнева нарада: обговорили епідеміологічну ситуацію та ряд важливих питань життєдіяльності району

Дата: 24.01.2022 15:43
Кількість переглядів: 312

Фото без описуСьогодні у Косівській райдержадміністрації відбулась щотижнева нарада із головами територіальних громад, керівниками установ та організацій району, працівниками райдержадміністрації.

Фото без описуНа нараді під головуванням Наталії Кучми розглянули ряд важливих питань життєдіяльності району, зокрема питання виплати матеріальної допомоги сім’ям постраждалих та загиблих внаслідок пожежі у КНП «Косівська центральна районна лікарня» з резервного фонду обласного бюджету.

Фото без описуНа нараді обговорили також епідеміологічну ситуацію на Косівщині та хід проведення вакцинальної кампанії. Йшлося про хід виконання наказу Міністерства охорони здоров’я України №2664 від 30 листопада 2021 року, у відповідності до якого Уряд розширив перелік організацій, представники яких підлягають обов'язковій вакцинації проти COVID-19.

Фото без описуЗгідно з наказом, до списку тих, хто підлягає обов’язковій вакцинації проти COVID-19 на період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби, додалися працівники органів місцевого самоврядування; закладів охорони здоров’я державної та комунальної форм власності; комунальних підприємств, установ та організацій.

Фото без описуНаталія Кучма акцентувала увагу голів Косівської міської, Яблунівської та Кутської селищних рад на тому, що працівники цих установ, які не отримають принаймні одну дозу вакцини проти COVID-19 до 31 січня, мають бути відсторонені від роботи без збереження заробітної плати. Слід додати, що у Космацькій та Рожнівській територіальних громадах працівники зазначених установ та організацій стовідсотково імунізовані від коронавірусної хвороби.

За результатами наради дано протокольні доручення відповідальним виконавцям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора