Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Сірко: Вакцина довела свою ефективність і безальтернативність у боротьбі з корнавірусом не лише в Україні, а й в усьому світі

Дата: 28.01.2022 13:27
Кількість переглядів: 259

Таку думку сьогодні під час брифінгу для представників засобів масової інформації висловила  заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко. Вона зазначила, що наразі жодної альтернативи, яка б змогла подолати COVID-19, окрім вакцинації, не існує.

«Епідеміологічна ситуація на Прикарпатті залишається складною, - повідомила Людмила Сірко. – За минулу добу в області зафіксовано 2807 нових випадків захворюваності на коронавірус, одужали 437 людей, 6 – померли внаслідок хвороби. З початку пандемії на Івано-Франківщині захворіли 156495 людей, одужали – 125431, померли – 3234. Єдиним способом побороти недугу залишається вакцинація. То ж, просимо прикарпатців імунізуватися та берегти своє здоров’я».

Слід додати, що наразі у 26 медичних закладах області, які лікують хворих на коронавірус, розгорнуто 3382 ліжко-місця. На сьогодні зайнятими є 1900 місць.

Непокоїть медиків області й ситуація із захворюваністю на COVID-19 серед дітей. За вчорашню добу госпіталізовано 30 дітей, заповнено хворими  - 152 ліжко-місця.

Під час брифінгу йшлося також про результати вакцинальної кампанії в області та надання підтримки імунізованим людям. Зазначалося, що незабаром вакциновані проти коронавірусу діти віком від 14 до 18 років зможуть скористатися виплатами за імунізацію на оплату освітніх послуг. Люди старшого віку, корті отримали повний курс вакцинації, матимуть можливість оплатити комунальні послуги.

Фото брифінгу доступні за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора