Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Армія обороняє на фронті, а порядок на своїй території – справа кожного

Дата: 31.01.2022 15:25
Кількість переглядів: 308

27 січня 2022 року в Косівській районній філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся «Інформаційний семінар для військовослужбовців та учасників АТО/ООС».

На ньому було акцентовано увагу на створення штабу Територіальної оборони України в Косівському районі. Адже Збройні Сили України обороняють на фронті, а порядок на своїй території – справа кожного. Насамперед це спокій у будь-якому селі і місті.

На заході був присутній Валерій Фединчук - сержант-інстуктор територіального штабу. Він докладно розповів про стуктуру штабу Територіальної оборони України в Косівському районі та комплектування, а також про переваги служби в теробороні.

Двоє безробітних вирішили підписати контракт на службу в Територіальній обороні України.

Провідний фахівець з профорієнтації Тетяна Романчич ознайомила з послугами, які надаються даній категорії безробітних з пошуку та підбору підходящої роботи, можливості проходження навчання з метою підвищення кваліфікації або здобуття нової професії, участі у громадських та інших роботах тимчасового характеру, організації підприємницької діяльності. Повідомила про право на одноразове отримання ваучера для підтримання конкурентоспроможності шляхом перепідготовки, спеціалізації, підвищення кваліфікації. Під час зустрічі також обговорили питання соціальної та психологічної адаптації тих, хто повернувся до цивільного життя.

Провідний фахівець з профорієнтації
відділу активної підтримки безробітних
Т.М. Романчич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора