Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У райдержадміністрації відбулась щотижнева нарада: обговорили епідеміологічну ситуацію у районі

Дата: 31.01.2022 16:13
Кількість переглядів: 325

Фото без описуСьогодні у голови райдержадміністрації Наталії Кучми відбулася щотижнева нарада з керівниками підприємств, установ, організацій району, начальниками відділів та завідувачами секторів апарату райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, головами територіальних громад району.

Фото без описуНа нараді обговорили стан забезпечення твердим паливом (дровами) підприємств, установ, організацій району. Йшлося також про хід вакцинальної кампанії та епідеміологічну ситуацію в районі.

Фото без описуНачальник Косівсько-Верховинського міжрайонного відділу ДУ «ІФОЦКПХ МОЗУ» Анатолій Узюмов та заступник директора з медсестринства КНП «Косівська ЦРЛ» Наталія Ліхошерстова поінформували про оперативні статистичні дані щодо захворюваності жителів району на COVID-19.

Фото без описуТак, протягом минулої доби у районі зареєстровано 121 новий випадок COVID-19, у т.ч. у 11 дітей. Одужали 3 осіб.

Фото без описуСтаном на сьогодні на стаціонарному лікуванні у Косівській лікарні перебувають 75 пацієнтів, переважна більшість яких є кисневозалежними. Лише вісім з них вакциновані двома дозами.

Фото без описуПершу дозу вакцини проти COVID-19 отримали 26,3% жителів Косівщини. 30468 мешканців району пройшли повний курс вакцинації. Бустерною дозою імунізовано 148 осіб.

Фото без описуНа жаль, упродовж минулого тижня у районі зафіксовано шість летальних випадків серед людей, які хворіли коронавірусом.

Фото без описуЗадля зменшення ризиків захворювання та важкого перебігу хвороби слід дотримуватися встановлених протиепідемічних заходів та не зволікати з вакцинацією.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора