Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Службовців та управлінців органів влади запрошують пройти тестування на предмет їх стійкості до дезінформації

Дата: 07.02.2022 16:27
Кількість переглядів: 263


IRЕX (Рада міжнародних досліджень та обмінів) у партнерстві з Міністерством культури та інформаційної політики України, за підтримки Посольства Великої Британії в Україні та Державного департаменту США реалізує проект «Вивчай та розрізняй інфо-медійна грамотність».

Цей проект створений для державних службовців і полягає у тому, щоб ті, хто ухвалює рішення, могли впевнено ідентифікувати шкідливі інформаційні впливи та уникати їх, а також ухвалювати поінформовані рішення на користь своєї громади.

З 26 січня по 25 лютого 2022 року ТОВ «Київський міжнародний інститут соціології ЛТД» проводить онлайн-анкетування серед державних службовців, які восени 2021 року проходили організовані IREX тренінги, а також серед тих, хто не був охоплений цією тренінговою програмою. Дослідження має на меті зібрати думки респондентів, щоб розробити ефективні заходи для підвищення їх стійкості до дезінформації.

Пропонуємо пройти таке дослідження й посадовим особам органів місцевого самоврядування області.

Анкетування займе близько 10 хвилин часу. Усі відповіді будуть повністю конфіденційними. Відповіді не будуть пов?язані із демографічним профілем респондентів. Тільки члени дослідницької команди матимуть доступ до узагальненого масиву даних.

Посилання на анкету: https://inpoll.org/logon.php?mass=1&code=MK4Zwe3EWvknrbKTkKhgn0768g5xoRJb


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора