Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ремонт Дороги Єдності М-30 Стрий – Знам’янка став найважливішим об’єктом Національного проєкту «Велике будівництво» у 2021 році на Прикарпатті

Дата: 09.02.2022 08:36
Кількість переглядів: 749

Фото без опису
Реконструкція дороги М-30 Стрий – Ізварине від межі із Львівською областю до Рогатина не припиняється і взимку. Будівельно-монтажні роботи тривають на різних ділянках від км 44+297 до км 61+197.

Фото без опису

Наразі зроблено стабілізацію ґрунтової основи земляного полотна із використанням геогратки та геотекстилю на розширенні дороги та зміцнення щебенево-піщаною сумішшю; зміну радіуса дороги на км 50+181 – 50+531; розпочато будівництво залізобетонного мосту на км 49+172 в селі Княгиничі; об’їзний тимчасовий міст на км 49+360 в селі Княгиничі, демонтаж старого та будівництво нового мосту; роботи виконані на 60 відсотків; вирівнювальний шар крупнозернистого асфальтобетону на 12 км; верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону на 3 км; частково влаштовані тротуари, пішохідні доріжки та заїзні кишені в межах населених пунктів.

Тривають роботи з влаштування арматурних каркасів та перехідних плит на мосту в Княгиничах, км 49+360, профілювання узбіч та відкосів земельного полотна і монтаж електричного освітлення в селі Залужжя.

Фото без опису

Замовник робіт – Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області, яка здійснює контроль за дотриманням технологічного процесу.

Варто зазначити, що оновлення доріг і мостів сприяє зростанню економічного потенціалу Івано-Франківської області, покращенню добробуту мешканців краю і туристичної привабливості Прикарпаття.

Приклад цьому – капітальний ремонт Дороги Єдності М-30 Стрий – Знам’янка, що стала найважливішим об’єктом Національного проєкту «Велике будівництво» у 2021 році. Торік оновлено 14,4 км дороги від села Вербилівці до межі із Тернопільською областю, п’ять мостових переходів і шляхопроводів, збудовано кільцеву розв’язку.

Фото без опису

Додамо, автомагістраль М-30 Стрий – Ізварине об’єднала дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка та М-04 Знам’янка – Луганськ і стала найдовшим транспортним коридором завдовжки 1402 км між західними і східними областями України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора