Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

8 лютого 2022 року відбулося урочисте відкриття харчоблоку Уторопівського ліцею Яблунівської територіальної громади

Дата: 11.02.2022 11:44
Кількість переглядів: 299

Модернізація даного об’єкту стала можлива завдяки сприянню депутатів, меценатів, відділу освіти Яблунівської територіальної громади Косівського району, директора  Уторопівського ліцею, виділеним коштам з місцевого бюджету Яблунівської територіальної громади та великій праці технічного персоналу даного закладу.

Участь у відкритті харчоблоку взяла т.в.о начальника Косівського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Вікторія Фейчук, котра вручила керівництву ліцею паспорт закладу загальної середньої освіти на 2021-2025 р., що був розроблений Головним управлінням за участі департаменту освіти ОДА і має на меті вивчення стану матеріально-технічної бази навчального закладу.

В процесі підготовки об'єкту було придбано та встановлено нове технологічне обладнання, проведено якісний ремонт харчоблоку: придбано та встановлено нові двері, облаштовано облицювальною керамічною плиткою стіни та підлогу всіх наявних приміщень.

Харчоблок зазнав суттєвих змін, відтепер у ліцеї нова кухня, чудові умови для роботи кухарів, а головне – тепер дітям тут зручно, затишно і безпечно!

Після проведення паспортизації з метою контролю та динамічного відслідковування змін, надання пропозицій щодо покращення умов перебування, харчування та навчання дітей, спеціалісти Держпродспоживслужби проводитимуть щорічний моніторинг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора