Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-я річниця виведення військ з Афганістану

Дата: 15.02.2022 07:35
Кількість переглядів: 394


Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців!

15 лютого відзначаємо День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ю річницю виведення військ з Афганістану.

Ми віддаємо шану тим солдатам і офіцерам, які з честю та гідністю виконували свій військовий обов’язок у гарячих точках світу. У пам’яті людській назавжди викарбувалося почуття глибокої поваги та вдячності героїчним воїнам-інтернаціоналістам, які, несучи свою нелегку службу, ризикували при цьому не лише своїм здоров’ям, а й життям.

У цей день низько схиляю голову перед світлою пам’яттю тих, хто, виконуючи свій військовий і громадянський обов’язок, назавжди залишився лежати під чужим далеким небом.

Сьогодні не маємо права забувати про тих, яким судилося пройти крізь пекло афганської війни, тих, які гідно виконували свій військовий обов'язок на території інших держав. З сумом поділяємо непоправну біль втрати з тими, хто не дочекався з цієї війни своїх близьких, схиляємо голови перед величчю їх подвигу.

Низький уклін батькам та матерям, які виховали справжніх героїв! Честь і слава воїнам-афганцям, учасникам та ветеранам інших війн, локальних конфліктів та миротворчих місій!

З повагою

Голова районної державної адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора