Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Онлайн реєстрація осіб з інвалідністю для отримання засобів реабілітації

Дата: 18.02.2022 10:10
Кількість переглядів: 267


Електронний кабінет особи з інвалідністю забезпечує зручний оперативний спосіб подачі пакету документів для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації (далі - ТЗР) онлайн, за наступним посиланням https://ek-cbi.msp.gov.ua

Якщо Ви не зареєстровані в Централізованому банку даних з проблем інвалідності (далі - ЦБІ), Ви можете подати заяву про первинну реєстрацію в ЦБІ – пункт головного меню Електронного кабінету особи з інвалідністю «Заява про первинну реєстрацію в ЦБІ»

Для реєстрації у якості користувача Електронного кабінету Вам необхідно виконати наступне:

Якщо у Вас є кваліфікований електронно-цифровий підпис (КЕП) Ви можете виконати первинну реєстрацію в Електронному кабінеті самостійно без необхідності особисто звертатися до органів соціального захисту населення - посилання «Реєстрація» на головній сторінці електронного кабінету АБО

Якщо Ви не маєте КЕП, Ви повинні особисто звернутися до відділення соціального захисту та подати заяву про реєстрацію в Електронному кабінеті особи з інвалідністю ЦБІ, в результаті Ви отримуєте розписку про одержання коду авторизації.

Увага! Цей код авторизації є секретним, тому його необхідно зберігати в таємниці до закінчення первинної реєстрації!

Для завершення первинної реєстрації необхідно виконати наступні дії:

 зайти на головну сторінку Електронного кабінету та обрати пункт меню «Реєстрація на Порталі ЦБІ»; 

 заповнити реєстраційну форму – ввести логін, пароль, підтвердження паролю, електронну адресу, обрати вид реєстрації – без КЕП або з КЕП;

При реєстрації без КЕП Вам необхідно ввести код авторизації, який Ви отримали у відділенні соціального захисту. Увага! Реєстрація Електронному кабінеті ЦБІ за одним кодом авторизації здійснюється лише один раз!

При реєстрації за КЕП, Вам необхідно заповнити дані КЕП (обрати АЦСК, файл підпису КЕП та ввести пароль до КЕП);  натиснути кнопку «Зареєструватися».

За результатами реєстрації на Вашу електронну адресу прийде лист, який підтвердить факт реєстрації Вас в Електронному кабінеті особи з інвалідністю ЦБІ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора