Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

#NOflyZone    Косівщина звернулася до НАТО щодо закриття неба над Україною

Дата: 06.03.2022 15:44
Кількість переглядів: 277

Вчора, 05 березня 2022 року, Косівська районна, Косівська міська, Кутська та Яблунівська селищні, Космацька та Рожнівська сільські ради закликали глав держав та урядів, парламентів та народів держав-членів НАТО підтримати прохання Президента України Володимира Зеленського про закриття неба над Україною.

Депутати місцевих рад району звернулися до НАТО із таким зверненням:

Урядам країн-членів НАТО
Президенту Сполучених Штатів Америки
Президенту Франції
Канцлеру Німеччини
Прем’єр-міністру Великобританії
Послам усіх держав світу

Звертаємось до Вас на підтримку прохання Президента України Володимира Зеленського з вимогою про невідкладне закриття неба над Україною.

24 лютого 2022 року серед ночі, коли усі громадяни України спали, ворог в особі президента Російської Федерації віддав злочинний наказ здійснити напад на суверенну Українську землю. Українці прокинулись від жахіття повітряного бомбардування своїх міст та сіл.

Вже десяту добу російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури України, проводять обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням авіації, балістичних ракет, артилерії, реактивних систем залпового вогню. Сотні мирних громадян України вже загинули.

Десять останніх днів показали, що це війна не лише проти України, але проти демократії, свободи та гуманності у всьому світі. Кожна згаяна хвилина - це смерті наших громадян, жінок і дітей, це знищені наші міста і села.

Українська держава та народ України стали жертвою імперських амбіцій тоталітарного режиму, що відродився на території Російської Федерації та загрожує цілому світу ядерною катастрофою.

Ніч на 4 березня показала, що навіть винищення жителів України - не єдина мета кровожерного режиму Путіна та Російської Федерації. Обстрілами Запорізької АЕС війська окупантів поставили під питання виживання всього людства і навіть життя власних громадян.

Напад Російської Федерації на Україну вже призвів до того, що сотні тисяч біженців прямують через кордони НАТО. Весь світ розуміє важливість закриття неба над Україною. Тепер час усім демократичним урядам, які поділяють цінності людського життя, ділом довести свої гуманістичні ідеї. Закриття неба над Україною дозволить нам зупинити просування ворога та захистити тисячі життів українців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора