Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Ми неодмінно переможемо, бо у наших серцях – Україна» - звернення начальника Косівської районної військової адміністрації Наталії Кучми

Дата: 23.03.2022 16:31
Кількість переглядів: 464

Фото без опису
Шановні краяни!
Агресія Російської Федерації проти України об’єднала все українське суспільство. Українці згуртувалися довкола спільної мети: дати гідну відсіч ворогу та назавжди прогнати російський загарбницький чобіт із української землі. Хтось пішов до війська, із автоматом у руках захищаючи державу на фронті, хтось всіляко допомагає впевнено йти до перемоги у тилу.

Тил є не менш важливий, ніж фронт. На передовій – зброя, а в тилу – підтримка, розуміння, співчуття, готовність допомогти тим, хто цього потребує.

На Косівщині знайшли прихисток багато тимчасово переміщених осіб. Тікаючи від жахіття війни, сюди приїхали люди, в яких через воєнні дії окупантів раптово обірвався зв’язок зі звичним мирним життям, життям, до якого вони не знають, чи зможуть колись повернутися…

Тут, на Косівській землі, ці люди не в гостях, вони – у своїй державі. Так, ми різні, але ми – одна країна. Ми – один народ. Наша сила – у єдності. Не лише на фронті, а й у тилу.

Тому, не допомагаймо ворогові послабити наш фронт, власноруч сіючи розбрат у нашому тилу. Бо тил, де панують неприйняття, звинувачення, докори, - це тил, який уже програв.

Будьмо терплячими та толерантними один до одного, намагаймося із розумінням та співчуттям допомагати людям, які їдуть до нас, аби врятуватися від куль та ракет російських військових.

Докладаймо спільних зусиль, щоб пришвидшити омріяну перемогу. Нарівні із титанічною працею волонтерів, мусимо запустити економіку воєнного стану, щоб мати змогу забезпечувати всім необхідним наші героїчні Збройні Сили України та найбільш критичні потреби пересічних громадян, які втратили власні домівки.

Ми неодмінно переможемо, бо у наших серцях – Україна!

Принагідно нагадую, що учні з числа внутрішньо переміщених осіб мають змогу навчатися у школах району у форматі дистанційного навчання. Дієздатні чоловіки віком від 18 до 60 років, які евакуювалися з інших областей України, де наразі тривають бойові дії, не повинні залишатися осторонь протидії російській окупації.

Голова Косівської райдержадміністрації-начальник
районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора