Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Кутській громаді продовжують надавати підтримку вимушеним переселенцям, які постраждали від російської агресії

Дата: 09.04.2022 11:20
Кількість переглядів: 216

Фото без опису
Вчора начальник Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма відвідала пункти прихистку вимушених переселенців у Кутській територіальній громаді.

Разом із Кутським селищним головою Дмитром Павлюком Наталія Кучма ознайомилася із роботою цих соціальних закладів громади, на базі яких розгорнули ліжкомісця для внутрішньо переміщених осіб з інших областей України.

Фото без описуОчільниця району поспілкувалася із людьми, які були змушені рятуватися від російських окупантів. У розмові із директорами соціальних закладів відзначила їх добре організовану роботу, подякувала за небайдужість та жертовність, передала гуманітарну допомогу для потреб переселенців.

Фото без описуУ громаді місцева влада разом із волонтерами та простими жителями підтримують переміщених осіб продуктами харчування, засобами першої необхідності, намагаються створити затишні умови для їх тимчасового перебування на Косівщині.

Також у громаді допомагають Збройним Силам України, щоденно наближаючи перемогу нашої держави та невтомно підтримуючи усіх людей, які потребують допомоги.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора