Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської райдержадміністрації-начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми із Воскресінням Христовим

Дата: 24.04.2022 07:51
Кількість переглядів: 431

Фото без опису
Дорогі краяни!

Щирі вітання зі світлим святом Христового Воскресіння. На жаль, цей святий день Пасхи доводиться святкувати в умовах кровопролитної війни, що разом з ордою загарбників прийшла на нашу землю. Тисячі невинних жертв, людських доль, непоправних втрат покладено на вівтар Української Голгофи.

Нас намагаються розіп’яти як Христа, щоб знищити з лиця землі, але наш народ, як і Христос, здолає владу смерті, зла і пекла, а невинно пролита українська кров впаде на голови наших ворогів та їхніх дітей. Ми твердо віримо у нашу перемогу, бо ніколи злу не здолати добра, ніколи темрява не здолає світло.

Сьогодні світло Христового Воскресіння освічує нам шлях до перемоги, зігріває наші душі вірою та надією у світле і велике майбутнє нашої Української держави.

Бажаю, щоб це світло надії торкнулося наших сердець, сердець наших героїчних захисників і всіх українців, які мужньо, кожен на своєму місці, стоять на захисті України. Зичу всім нам благословення Божого, міцного здоров’я, щастя, добробуту, процвітання, небесних та земних гараздів, мирного неба над головою.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

Голова Косівської райдержадміністрації - 
начальник районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора