Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Косівщині запрацюють «Лікарі без кордонів»

Дата: 18.04.2022 18:35
Кількість переглядів: 334

Фото без опису
Сьогодні під головуванням начальника Косівської районної військової адміністрації Наталії Кучми відбулася зустріч представників незалежної міжнародної медичної гуманітарної організації «Лікарі без кордонів» із посадовими особами територіальних громад та директорами медичних закладів району.

Фото без опису«Лікарі без кордонів» (міжнародна назва організації Médecins Sans Frontières, скорочено MSF) – це недержавна міжнародна асоціація, до складу якої входять переважно лікарі та працівники галузі охорони здоров’я.

Фото без описуОрганізація надає медичну та психологічну допомогу людям, які постраждали від конфліктів, епідемій, катастроф, а також допомагає закладам охорони здоров’я із медикаментами та медичним обладнанням.

На оперативній нараді сторони домовилися про співпрацю. Так, перший спільно організований захід відбудеться вже цієї п’ятниці для медичних працівників району щодо дій на випадок хімічної атаки.

Фото без опису«Лікарі без кордонів» працюватимуть також із тимчасово переміщеними особами, які знайшли прихисток на Косівщині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора