Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прем’єр-міністр: Після війни плануємо будувати нову українську економіку, яка буде частиною європейської

Дата: 20.04.2022 11:09
Кількість переглядів: 251

Фото без опису
Уряд підтримав законопроект, яким пропонується забезпечити вільний обіг на території України товарів, що відповідають вимогам щодо безпечності нехарчової продукції ЄС. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

«Наша основна мета — європейське майбутнє, європейські стандарти в усьому. Після війни плануємо будувати нову українську економіку, яка буде частиною великої європейської. Ми вже приєдналися до європейської енергомережі, говоримо про єдиний платіжний простір та безкоштовний роумінг. Україна переможе і буде заможним, вільним членом Європейського Союзу», — наголосив очільник Уряду.Уряд підтримав законопроект, яким пропонується забезпечити вільний обіг на території України товарів, що відповідають вимогам щодо безпечності нехарчової продукції ЄС. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Денис Шмигаль підкреслив, що 18 квітня відбулася історична подія — Україна передала відповіді на опитувальник для отримання статусу кандидата на членство в ЄС. За його словами, документ був заповнений у рекордний термін. Прем’єр-міністр відзначив професійну роботу Уряду, Офісу Президента, народних депутатів і громадських експертів та зауважив, що Україна стала ще на один крок ближче до ЄС.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора