Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Косові Наталія Корчак розповіла про новації е-декларування

Дата: 20.04.2022 15:01
Кількість переглядів: 713


Сьогодні, 20 квітня 2022 року, у Косівській районній військовій адміністрації відбулася зустріч із завідувачем кафедри публічної політики Навчально-наукового інституту публічного управління та державної служби Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктором юридичних наук, Заслуженим юристом України, першим головою НАЗК (2016-2018рр.) Наталею Корчак.

Участь у нараді взяли начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма та її заступник Роман Дунич, представники територіальних громад, керівники ряду установ району, працівники райдержадміністрації.

Наталія Корчак чітко роз’яснила запроваджені новації щодо порядку та термінів подання е-декларацій за 2021 рік, детально зупинилася на відповідальності за їх неподання та подання недостовірних відомостей.

У своєму виступі Наталія Корчак також зазначила про можливість вступу та його особливості на бакалаврат/магістратуру у 2022 році до Навчально-наукового інституту публічного управління та державної служби Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Присутні мали змогу задати доповідачці запитання та отримати змістовні, інформативно-вичерпні відповіді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора