Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася робоча зустріч з представниками Міжнародної організації з міграції

Дата: 28.04.2022 13:56
Кількість переглядів: 388

Фото без опису
27 квітня 2022 року відбулася робоча зустріч представників Міжнародної організації з міграції Юлії Юдіної та Ігоря Мороза з головою Косівської районної військової адміністрації Наталією Кучмою, її заступником Романом Дуничем та керівником апарату Іриною Іванишин.

Фото без описуУ зустрічі також взяли участь керівники територіальних громад району та представники ЦНАПів відповідних територіальних громад, начальник Косівського відділу Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області Петро Баранський.

Фото без описуПредметом зустрічі стало обговорення напрямків майбутньої співпраці та координації  Косівської військової адміністрації та Міжнародної організації з міграції з надання допомоги громадам, в яких розміщені внутрішньо-переміщені особи.

Фото без описуНа зустрічі обговорено основні напрями діяльності Міжнародної організації з міграції: непродовольча гуманітарна допомога, управління центрами розміщення ВПО, психологічна допомога постраждалому населенню у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України та напрямки його підтримки, в тому числі - фінансова.  

Під час зустрічі було досягнуто домовленості про напрямки  співпраці для підтримки  ВПО,  що знаходяться в Косівському районі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора