Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася робоча зустріч з представниками Міжнародної організації з міграції

Дата: 28.04.2022 13:56
Кількість переглядів: 361


27 квітня 2022 року відбулася робоча зустріч представників Міжнародної організації з міграції Юлії Юдіної та Ігоря Мороза з головою Косівської районної військової адміністрації Наталією Кучмою, її заступником Романом Дуничем та керівником апарату Іриною Іванишин.

У зустрічі також взяли участь керівники територіальних громад району та представники ЦНАПів відповідних територіальних громад, начальник Косівського відділу Управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області Петро Баранський.

Предметом зустрічі стало обговорення напрямків майбутньої співпраці та координації  Косівської військової адміністрації та Міжнародної організації з міграції з надання допомоги громадам, в яких розміщені внутрішньо-переміщені особи.

На зустрічі обговорено основні напрями діяльності Міжнародної організації з міграції: непродовольча гуманітарна допомога, управління центрами розміщення ВПО, психологічна допомога постраждалому населенню у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України та напрямки його підтримки, в тому числі - фінансова.  

Під час зустрічі було досягнуто домовленості про напрямки  співпраці для підтримки  ВПО,  що знаходяться в Косівському районі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора