Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми з Днем Матері

Дата: 08.05.2022 08:07
Кількість переглядів: 226

Фото без опису

Дорогі матері!

Від щирого серця вітаю вас з прекрасним і зігрітим найвищими почуттями святом – Днем матері. Мати – це чарівне слово таїть в собі велич добра, любові і теплих спогадів. Немає на землі людини ближчої й дорожчої, ніж мама.

День Матері – це особливе свято, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері. Шанобливе та поважне ставлення до матері, її високий авторитет у сім’ї і суспільстві за всіх часів були притаманні українському народу, а материнська любов була і залишається єдиною надійною, могутньою силою. Саме у сім’ї, завдяки материнському вихованню, зберігаються і примножуються родинні звичаї та традиції, формується атмосфера високої духовності та моральності, патріотизму та любові до рідного краю. Материнська любов надає сил і натхнення, які допомагають нам впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати успіху і здобувати нові перемоги. Пам’ятаймо завжди про ту опіку та добрі справи, які зробили для нас наші матері. Пам’ятаймо про все те хороше і вічне, чому нас навчили наші матусі – мудрості та традицій.
         Низький уклін і щира подяка нашим матерям за ласку для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Не стане слів, щоб подякувати за їх любов, що є для нас життєвим оберегом, за тепло їхнього серця, яке завжди готове пробачити і зрозуміти.
Низький уклін матерям військових за недоспані ночі, переживання і молитви, які допомагають нам в житті, за терпіння, витримку, мудрість і мужність, з якими вони, долаючи нинішні негаразди, зберігають віру в завтрашній кращий день.

Низький доземний поклін матерям, чиї сини і дочки стали на захист України від російської агресії. Бажаю всім щастя, здоров'я, душевного спокою, миру і благополуччя, Божої милості і прихильності долі на довгі роки.

З повагою

Голова районної державної адміністрації-
начальник районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора