Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча зустріч голови Косівської районної державної адміністрації-начальника військової адміністрації Наталії Кучми та заступника голови райдержадміністрації Романа Дунича з представником благодійного фонду «Право на захист»

Дата: 06.05.2022 21:26
Кількість переглядів: 340

Фото без опису
Сьогодні, 06.05.2022 року голова Косівської районної державної адміністрації-начальник військової адміністрації Наталія Кучма  зустрілася із представником благодійного фонду «Право на захист» - консультантом з юридичних питань Надією Черніковою.

Благодійний фонд "Право на захист" фонд є партнером Агенції ООН у справах біженців  (УВКБ ООН) та провідним українським експертом у сфері міграції. Вони працюють в Україні за різними напрямками, зокрема, здійснюють адвокацію, моніторинг та надання БЕЗОПЛАТНОЇ правової допомоги внутрішньо переміщеним особам, біженцям та особам без громадянства.

Фото без описуДіяльність спрямована на:

- надання первинної та вторинної правової допомоги (індивідуальне консультування (у т.ч. за телефонами гарячої лінії фонду);

- проведення групових інформаційних сесій (наприклад, у місцях

компактного проживання) щодо перетину кордону, оформлення та відновлення особистих документів, взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, отримання виплат особам, тощо. Більше того, фонд покриває витрати на відновлення документів для найбільш незахищених верств населення.

Фото без опису- здійснення представництва інтересів осіб у державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами; складення документів процесуального характеру).

На зустрічі обговорено питання щодо надання безоплатної правової допомоги внутрішньо переміщеним особам, які через ведення інтенсивних бойових дій в східних регіонах України вимушено покинули свої домівки і  проживають на території Косівського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора