Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Будьмо сильні, як і наші захисники. Тримаймося в молитві!

Дата: 08.05.2022 11:27
Кількість переглядів: 328

Фото без опису
7 травня  2022 року,  голова Косівської районної державної адміністрації – начальник військової адміністрації Наталія Кучма зустрілася із священнослужителями  Косівщини: о. Іваном Близнюком  - деканом Косівським  ПЦУ, о. Петром Дяківим – деканом Косівським ПЦУ ТА о. Романом Іванюликом – деканом Косівським УГКЦ.

Під час  зустрічі йшлося про налагоджений зв'язок і тісну співпрацю духовенства  з районною владою. Було обговорено ряд важливих питань. Це всебічна допомога населенню, як психологічна  так і матеріальна.

Фото без описуТак, вже з перших днів війни наші духовні  наставники взяли на себе важливу, відповідальну і водночас важку ношу,  допомагати військовим,  тимчасово переміщеним особам, опікуватись людьми, які потрапили у скрутне становище внаслідок бойових дій. 

Будьмо сильні, як і наші захисники. Тримаймося в молитві. Гуртуймося в допомозі тим, хто її потребує. Зберігаймо спокій, розважливість і мир у серці — це знадобиться тим навколо нас, хто переживає і шукає підтримки. Прислухаймося до рекомендацій відповідальних осіб і органів влади, не поспішаймо вірити будь-якій інформації, доки вона не підтверджена з офіційних джерел. З нами Бог і Україна!!!
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора