Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації - начальника військової адміністрації Наталії КУЧМИ з нагоди Всесвітнього дня медичних сестер

Дата: 12.05.2022 08:00
Кількість переглядів: 275

Фото без опису
Шановні медичні сестри!

Щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята – Всесвітнього дня медичних сестер!

Ви обрали шляхетний фах – дбати про здоров’я недужих, вселяти віру у зцілення, рятувати людям радість життя.

За непростих умов, в яких наразі живе людство, Ви гідно тримаєте бій. Часто ціною власного життя і здоров’я Ви жертовно рятуєте людське життя, відповідально та фахово виконуючи свою роботу.

Своєю невтомною працею Ви повсякчас демонструєте приклад справжнього професіоналізму, витримки та відданості надважливій професії лікаря. Добротою, знаннями та досвідом повертаєте людей до повноцінного життя. Ось уже на дев’ятому   році московсько-української війни сотні відданих своєму фаху лікарів проявляють моральну стійкість, національну гідність і головне відданість клятві лікаря і сьогодні працюють у зоні бойових дій, де рятують життя військових, надають допомогу місцевим мешканцям. Низький уклін медикам-добровольцям, які з перших днів війни кинулися в її пекло. Вічна пам’ять та шана тим лікарям, хто ціною власного життя врятував інші.  

 Доземний уклін за Вашу невтомну працю та чуйні серця. Безмежного щастя, міцного здоров’я, родинного затишку та Божої опіки Вам і Вашим родинам!

З повагою

Голова Косівської районної державної адміністрації-
начальник військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора