Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НПП «Гуцульщина» відсвяткував своє 20-річчя

Дата: 14.05.2022 15:57
Кількість переглядів: 451

Фото без опису
14 травня 2022 року минуло 20 років з часу створення Національного природного парку «Гуцульщина», призначення якого є збереження, відтворення та раціональне використання генетичних ресурсів рослинного і тваринного світу, унікальних природних комплексів та етнокультурного середовища, які мають особливу природоохоронну, оздоровчу, історичну, наукову, пізнавальну, освітньо-виховну, естетичну та рекреаційну цінність.

Фото без описуЮвілейну дату працівники Нацпарку відсвяткували по-особливому. День розпочали загальнонаціональною хвилиною мовчання за загиблими внаслідок російської агресії проти України. Підсумки діяльності організації підвели на зборах трудового колективу НПП «Гуцульщина».

Фото без описуУчасть у заходах з нагоди 20-ої річниці з дня заснування Парку взяла начальник Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма. Очільниця району привітала керівництво та колектив НПП «Гуцульщина» з ювілеєм, подякувала за щоденну сумлінну працю, професіоналізм у виконанні завдань збереження навколишнього природного середовища.

Фото без описуЦього дня на території дендросаду біля адміністративного приміщення НПП «Гуцульщина» Наталія Кучма разом із працівниками Парку посадили 20 саджанців церциса канадського.

Фото без описуБіля каплички на уч. «Скалка», що в урочищі «Голиця» НПП «Гуцульщина», у співслужінні отців-деканів Романа Іванюлика, Івана Близнюка, Петра Дяківа та о. Василя Павлюка відбувся Молебень до Матері Божої.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора