Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Івано-Франківськгаз Збут» подарував батькам переможця Євробачення 631 куб газу

Дата: 18.05.2022 08:31
Кількість переглядів: 276


Сертифікат на використання 631 м3 газу отримала сьогодні Стефанія Псюк, мати фронтмена гурту Kalush Orchestra, від представників ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут», що працює під брендом ТВІЙ ГАЗЗБУТ.

Цифру обрали символічну – еквівалентну здобутим балам переможцю у фіналі Євробачення-2022. Сума на даний об’єм газу буде зарахована на Особовий рахунок родини.

Виступ колективу на сцені Євробачення не лише приніс Україні вже третю перемогу у престижному конкурсі. Він зумів ще раз привернути увагу мільйонів людей у всьому світі до ситуації в Маріуполі та навколо «Азовсталі».

«Я приємно здивована була, що мій Олег все ж таки сказав ті слова про Маріуполь і про «Азовсталь». Я одразу йому написала повідомлення, що він — молодець, бо сказав це, незалежно від того чи його дискваліфікують, чи ні. Він зробив свою роботу, зробив те, що він мав зробити для людей», — розповіла мати фронтмена гурту.

Колектив ТОВ "ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ" вирішив, окрім сотні теплих слів, виразити вдячність батькам Олега Псюка у вигляді подарункового сертифікату, щоб лідер гурту Kalush Orchestra творив нові хіти в теплі і затишку, незалежно від погоди за вікном.

«Дякуємо за сина, його талант, який вразив світ! Нехай слова його пісень й надалі запалюють українські серця жагою до перемоги!» — зазначив директор ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» Юрій Пилипів.

До речі, родину Стефанії Псюк можна ставити у приклад за те, що в цей непростий час відповідально ставиться до вчасних розрахунків за спожите блакитне паливо і є прикладом не лише у вихованні гідного українця, але й підтримці обороноздатності країни. Адже вчасна сплата податків та комунальних платежів – це вагомий внесок кожного українця в посилення опору окупантам та наближення Перемоги.

Разом обов’язково переможемо!

Все буде Україна!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора