Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Навчання – запорука працевлаштування

Дата: 18.05.2022 16:41
Кількість переглядів: 256

Фото без опису
18 травня 2022 року закінчили професійне навчання за професією касир торговельного залу дев’ять безробітних, які перебувають на обліку в Косівській районній філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості. Навчання проводилось Івано-Франківським центром професійно-технічної освіти ДСЗ за дуальною формою. Це форма денного навчання, яке поєднується із закріпленням теоретичних знань на робочому місці на підприємстві чи в установі.

Основним завданням навчання було усунути основні недоліки традиційних форм і методів навчання майбутніх кваліфікованих робітників, подолати розрив між теорією і практикою, освітою й виробництвом та підвищити якість підготовки кваліфікованих кадрів із урахуванням вимог роботодавців.

Фото без описуВсі слухачі успішно склали іспит і отримали документи державного зразка.

Директор районної філії Віталій Кічеряк надав присутнім інформацію про стан ринку праці на Косівщині, наголосив про потребу роботодавців району саме в кваліфікованих робітниках та побажав хорошої високооплачуваної роботи від якої працівники отримували б як моральне, так і матеріальне задоволення.

Начальник відділу
активної підтримки безробітних
Ю.М. Думенчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора