Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Прикарпатті реалізовуватиметься проєкт «IT Research Resilience»

Дата: 20.05.2022 13:42
Кількість переглядів: 173


Івано-Франківська обласна військова адміністрація спільно з Львівським ІТ Кластер впроваджуватиме дослідження IT Research Resilience. Метою цього проєкту є комплексне дослідження змін, які відбуваються в ІТ-індустрії України, зокрема,  після 24 лютого. Аналізуватиметься розвиток  подій і трансформація ландшафту ІТ-сфери після перемоги України.  Про це розповіла голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук на своїй офіційній сторінці у «Facebook».

Зауважувалося, що результати дослідження IT Research Resilience дозволять напрацювати на Івано-Франківщині подальшу стратегію роботи, яка відповідатиме актуальній ситуації в індустрії та Україні.

Звіт міститиме інформацію про те, як війна змінює ландшафт ІТ-ринку та аналіз, де в Україні потенційно можуть з’явитися нові тех-хаби, репрезентативні дані про міграційні настрої та плани IT-працівників, зважаючи на кілька можливих сценаріїв завершення війни та соціально-демографічний профіль спеціалістів.

Також буде інформація про те як трансформувалася структура компаній за розміром людського капіталу під час війни, зміни, які відбулися на ринку праці після 24 лютого, та що його чекає у майбутньому, інформація про тимчасовий економічний ефект у регіонах та куди під час або на час війни переїхали ІТ-спеціалісти.

Якщо ви представник ІТ-індустрії - заповніть опитувальник та розповсюдьте його між своїми колегами.

Докладніше дізнатися про проєкт  «IT Research Resilience» можна за посиланням https://cutt.ly/SHPn1dN


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора