Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Косові відбулась зустріч із родинами загиблих Героїв України

Дата: 31.05.2022 16:55
Кількість переглядів: 229

Фото без опису
Сьогодні у великій залі Косівської районної ради провели зустріч із родинами загиблих Героїв України із Косівського району. Захід відбувся за ініціативи відділу в Івано-Франківській області Міністерства у справах ветеранів України у співпраці із Косівською районною військовою адміністрацією та головами територіальних громад району.

Захід розпочали хвилиною мовчання у пам’ять за всіма військовими та цивільними, дорослими і дітьми, які загинули за Україну.

Фото без описуНа зустрічі слово мали начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма, начальник відділу в області Міністерства у справах ветеранів України Володимир Веркалець, голова Івано-Франківської обласної спілки членів сімей загиблих, померлих та безвісти зниклих у зоні АТО Степан Чомко та представник цієї організації в районі Василь Бурдяк. Обговорили питання державних та регіональних програм підтримки сімей загиблих.

Фото без описуУ своїх виступах представники Косівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, відділу обслуговування громадян №9 (сервісного центру) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області та управління соціального захисту населення райдержадміністрації зупинилися на роз’ясненнях порядку дій для отримання визначених законодавством виплат родинам загиблих на війні.

Зустріч відбулася у форматі «питання-відповідь».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора