Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформаційно-роз’яснювальна бесіда із неповнолітнім та його матір’ю щодо обов’язку забезпечення батьками основних прав дитини

Дата: 01.06.2022 14:26
Кількість переглядів: 341

Фото без опису
1 червня в Україні відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Цей день запроваджений з метою привернення уваги до проблем дотримання прав і охорони здоров'я дитини. 
Міжнародний день захисту дітей в Україні святкуємо з 1998 року після підписання Президентом України Указу №568/98 «Про день захисту дітей».

З нагоди свята 01.06.2022 року у примiщеннi Косiвського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Івано-Франківській області провідним інспектором Богданою Василащук було проведено інформаційно-роз’яснювальну бесіду з неповнолітнім суб’єктом пробації та його матір’ю щодо прав дітей та обов’язків батьків у вихованні.

Провідним інспектором було детальніше роз’яснено оcновні обов’язки батьків по відношенню до дітей, права дітей та необхідність їх дотримання та врахування.

Також було наголошено на  відповідальності батьків за порушення прав дитини.

Часто бувають ситуації коли права дитини порушуються у сім’ї самими батьками. Фактично дитина проживає у повноцінній сім’ї, але батьки не виконують свої батьківські обов’язки, не піклуються про неї та не забезпечують потреб дитини. Саме тому надзвичайно важливою є роз’яснювальна робота, що стосується забезпечення батьками основних прав дитини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора