Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Співпраця з Косівською міською радою

Дата: 06.06.2022 16:55
Кількість переглядів: 323

Фото без опису
Спільна, системна і ефективна взаємодія служби зайнятості з соціальними партнерами є запорукою успішного працевлаштування шукачів роботи та безробітних.        

3 червня 2022 року директором Косівської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Віталієм Кічеряком організовано робочу зустріч з начальником відділу промоції, зв’язків та економічного розвитку Косівської міської ради Роксоланою Мартинюк.

Під час робочої зустрічі обговорено питання співпраці по працевлаштуванню безробітних, які перебувають на обліку в службі зайнятості на підприємство ТОВ «Вандра РАГЗ ткацьке ательє», яке евакуйовується з Херсонської області в місто Косів.

Наголошено про можливості служби зайнятості в підборі кваліфікованих кадрів, навчанні, перенавчанні та підвищенні кваліфікації безробітних громадян на замовлення роботодавця.

В.Кічеряк наголосив: «Тільки спільні зусилля усіх сторін соціального діалогу – представників влади, роботодавців, служби зайнятості та шукачів роботи принесуть гарні результати. Впевнений, що головним результатом нашої співпраці буде вдячність людей, які шукають роботу та роботодавців, які отримають кваліфікованих працівників».

Начальник відділу
активної підтримки безробітних
Ю.М. Думенчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора