Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вакцинація – єдиний спосіб захистити життя та здоров’я від багатьох небезпечних хвороб

Дата: 07.06.2022 14:09
Кількість переглядів: 278

Фото без опису
Від початку війни, яку розгорнув російських окупант, в нашу область приїхали понад 143 тисячі внутрішньо переміщених осіб. Великі скупчення людей сприяють поширенню інфекційних хвороб.

Кір, краснуха, епідемічний паротит, поліомієліт, дифтерія, кашлюк можуть швидко поширюватись та загрожувати вам чи вашим дітям. Нікуди не дівся й COVID-19, який на початку нового епідсезону може спалахнути з новою силою.

Про епідситуацію в області, а також про необхідність рутинної вакцинації та вакцинації від коронавірусу у понеділок, 6 червня,  говорили на брифінгу директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Дмитренко, експерт з дитячої імунології ДОЗ ОДА Галина Бенько та експерт з епідеміології Євгенія Чурпіта.

«Наразі епідеміологічна ситуація на Прикарпатті значно покращилася і це, без сумніву, завдяки масовій вакцинації населення, – зазначив очільник галузі медицини області.  - На сьогодні від коронавірусної хвороби в області вже провели 923 568 щеплень. Із них понад 457 тисяч першою дозою, майже 435 тисяч другою та 30 тисяч бустерною».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора