Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання начальника Косівської районної військової адміністрації Наталії Кучми із Днем Пресвятої Трійці

Дата: 12.06.2022 08:00
Кількість переглядів: 279

Фото без опису
Всечесні отці, шановні жителі Косівщини!

Щиросердечно вітаю Вас зі святом Пресвятої Трійці.  У цей день нехай Ваші думки будуть чистими та добрими, а душа – відкрита для любові, допомоги, жертовності і співчуття, бо саме ці чесноти нам сьогодні потрібні як ніколи.

Страшна війна прийшла у наш дім, безпідставно, нахабно і цинічно забрала у нас спокій, але не похитнула нашої віри. Віри у правду Божу, віри у нашу велику перемогу.

Російська орда, так звана «друга армія світу», думала, що ми впадемо перед нею на коліна, зустрічатимемо її з хлібом і сіллю, благатимемо змилування і вічного ярма. Але вони глибоко помилилися. Бо український народ - вільний християнський народ, який має Бога за Бога, а не путіна та йому подібних. Ми поважаємо моральні і християнські цінності, а не гидку імперську ідеологію і брехню, в якій немає нічого святого.

Тож нехай Пресвята Трійця - Бог Отець, Бог Син і Бог Дух Святий - береже нас від московської навали, дарує нам швидку перемогу, принесе у наші домівки мир, любов, душевний спокій та оберігає нас від усіх негараздів, робить чистим небо над нашими головами.

Зі святом Вас, дорогі краяни!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

Голова райдержадміністрації-
начальник районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора