Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відвідали госпіталізованих воїнів

Дата: 15.06.2022 15:51
Кількість переглядів: 272

Фото без опису

Сьогодні начальник Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма і начальник районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Юрій Голуб відвідали захисників України, госпіталізованих до однієї із лікарень у районі.

Фото без описуНа лікуванні у медичному закладі перебувають військовослужбовці, які потребують консультації вузьких спеціалістів та якісної діагностики. Наразі воїни лежать у неврологічному, травматологічному, терапевтичному та хірургічному відділеннях лікарні.

Фото без описуНаталія Кучма поспілкувалася із медиками, запитала про потреби закладу та особливі заходи, яких вживають під час воєнного стану.

Фото без опису«Медикаментів для лікування військовослужбовців – достатньо. Бійцям надаємо якісну медичну допомогу, хлопці забезпечені харчуванням та перебувають під постійним контролем медичного персоналу», - розповів директор медичного закладу.

Фото без описуСлід додати, що за сприяння медпрацівників лікарні госпіталізовані воїни щоденно отримують додаткове харчування.

Фото без описуНаталія Кучма та Юрій Голуб подякували хлопцям за їх стійкість та силу духу, за самовідданість у боротьбі із російським окупантом, побажали їм швидкого одужання та мирного неба у вільній незалежній Україні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора