Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання начальника Косівської районної військової адміністрації Наталії Кучми із Днем дільничного офіцера поліції в Україні

Дата: 18.06.2022 08:00
Кількість переглядів: 304

Фото без опису
Шановні дільничні офіцери поліції!

Щороку 18 червня в Україні відзначають День дільничного офіцера поліції. Щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Покладена на вас місія – складна і відповідальна. Зміцнення правопорядку, захист прав та інтересів, життя і гідності громадян, профілактика злочинів та правопорушень, а також їх розкриття – це основне завдання дільничного.

Служба дільничного потребує надзвичайної професійності і самовіддачі, вміння розуміти складні життєві ситуації, соціальні конфлікти та вирішувати їх, особливо у цей непростий час війни з російськими окупантами, які намагаються знищити нашу державність. Саме від вашої професійності, уважності та витримки залежить і довіра людей, і оперативне розкриття правопорушень.

У день вашого професійного свята бажаю завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну вам мужність та вміння невідкладно приймати правильні рішення. Вдячності вам від тих людей, якими ви опікуєтеся, гідної оцінки вашої роботи від держави, кар’єрного зростання, розуміння та підтримки від рідних і близьких, благополуччя, добра та мирного неба над головою.

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

Голова райдержадміністрації-
начальник районної військової адміністрації
 Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора