Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання начальника Косівської районної військової адміністрації Наталії Кучми із Днем фермера

Дата: 19.06.2022 08:00
Кількість переглядів: 277


Шановні фермери Косівщини!

 19 червня відзначаємо День фермера, свято людей, які присвятили своє життя праці на землі. Непроста праця на землі завжди була  визначальною складовою добробуту і благополуччя кожної родини, розвитку держави та запорукою її процвітання.

Особливо важливою професія фермера стала із початком війни, яку підступно розв’язала російська федерація проти нашої держави. Адже в умовах воєнного стану гостро стоїть питання продовольчої безпеки країни. Переконана, що напружена праця відданих трудівників землі, уміле господарювання, мудрість та наполегливість значною мірою гарантують країні стабільність на продуктовому ринку. 

Низький уклін за тяжку працю усім фермерам Косівщини, хто особисто знає ціну хліба і вирощує сільськогосподарську продукцію на нашій рідній багатій землі. Нехай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту українського народу. Погожої вам днини та щедрих ужинків!

З повагою

Голова райдержадміністрації-
начальник районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора