Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олександра Шевчука із НПП «Гуцульщина» нагородили відзнакою КМУ за мужність та героїзм

Дата: 17.06.2022 18:01
Кількість переглядів: 280

Фото без опису
Сьогодні із робочим візитом Косівщину відвідали Державний секретар Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Державний радник податкової служби ІІІ рангу Євдокія Ярова та директор Департаменту природно-заповідного фонду та земельних ресурсів Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України Едуард Арустамян.

Фото без описуВ еколого-просвітницькому центрі «Маєток Святого Миколая» гості нашого краю вручили Почесну грамоту Кабінету Міністрів України майстру з охорони природи Косівського природоохоронного науково-дослідного відділення НПП «Гуцульщина» Олександру Шевчуку.

Фото без описуОлександра Шевчука, який ще з перших днів війни зі зброєю у руках захищає Україну від загарбницької навали країни-агресора, нагородили за мужність і самовідданість, сумлінне виконання професійного обов’язку, проявлений героїзм та активну громадянську позицію в умовах правового режиму воєнного стану.

Фото без описуЗважаючи на обставини, Почесну грамоту від Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля вручили дружині Олександра – Надії Шевчук.

Фото без описуНачальник районної військової адміністрації Наталія Кучма привітала дружину Патріота України та подарувала родині ікону Пресвятої Богородиці.

Директор НПП «Гуцульщина» Юрій Стефурак подякував Кабінету Міністрів України і Міністерству захисту довкілля та природних ресурсів України за всебічну підтримку для перемоги у війні з російською федерацією.

Фото без описуУчасть у заході також взяв директор Карпатського НПП Володимир Слободян.

Насамкінець гості Косівщини екскурсійно оглянули резиденцію Святого Миколая та помолилися за здоров’я Захисників України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора